The Voice of Holland blijft 10 jaar (!) na eerste uitzending nog steeds een regelrechte hit. Vrijdagavond stemden bijna 2 miljoen mensen af op de start van het tiende seizoen van de talentenjacht, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Alleen het NOS Journaal van 20.00 uur trok meer kijkers.

De start van de tiende reeks trok zelfs iets meer kijkers dan de seizoensopening van vorig jaar. Toen kropen 1,9 miljoen mensen op de bank voor de talentenjacht uit de koker van John de Mol. In tien jaar tijd is de Voice of Holland de talentenshow van Nederland geworden, dat moge duidelijk zijn. 

Article continues after the ad

Backstage business

Echter, nog voordat de eerste aflevering op de buis was, was er al een relletje rondom The Voice. Coaches Anouk en Lil’ Kleine kregen het flink met elkaar aan de stok en ruzieden backstage. Volgens presentator Martijn Krabbé is het nog maar de vraag of Anouk genoegen neemt met excuses van de rapper, die haar uitgescholden zou hebben. Desondanks heeft Martijn alle vertrouwen in een goede afloop, zo vertelde de presentator eerder deze week aan tafel bij Beau. 

Jubileumseizoen

Het tiende seizoen van The voice of Holland is vrijdag jongstleden van start gegaan. Dit jubileumseizoen wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Martijn Krabbé. Naast Lil' Kleine en Anouk zijn Ali B en Waylon opnieuw coach. Tijdens deze jubileumeditie krijgen ze hulp van gastcoaches.

Bron: Shownieuws, beeld: ANP 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.