Hoewel het avontuur bij The Voice of Holland er bijna op zit, hebben de vier coaches van de talentenjacht nog iets leuks voor de kijkers in petto. Anouk, Waylon, Sanne en Ali B dagen de kijkers namelijk uit voor een potje bowlen.

Goede doel

'Wie gaat er met ons bowlen?', vraagt Anouk dan ook aan haar volgers op Instagram. De zangeres zet zich al een tijd in voor het Sikkelcelfonds en veilt via haar site meerdere items om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Ook haar collega's willen nu hun steentje bijdragen en dus wordt er nu een avondje bowlen met de vier coaches geveild. Inmiddels staat de teller al op maar liefst vijfhonderd euro. Al zal dit bedrag de komende dagen waarschijnlijk nog hoger oplopen. 

Beeld: Instagram, ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders