Holland's Next Topmodel-presentatrice en vlogster Anna Nooshin vluchtte als zevenjarig meisje vanuit Iran naar Nederland. Hier is ze uitgegroeid tot een ware tv- en internetpersoonlijkheid. Maar achter haar immer stralende lach schuilt een groot verdriet.

Lees ook: Fred van Leer onthult of hij ontslagen is bij Holland's Next Top Model

Gevlucht

Anna Nooshin vluchtte in 1994 met haar familie naar Nederland, toen de situatie in geboorteland Iran niet veilig genoeg bleek te zijn. Na jarenlang in diverse asielzoekerscentra te hebben gewoond, van de Randstad tot Friesland, kreeg de Nooshin-familie uiteindelijk een woning in Aalsmeer aangeboden. Hoewel dat het begin had kunnen zijn van een lang en gelukkig gezinsleven, bleek dat niet het geval.

Veel drama

'Het ging gewoon niet lekker als gezin,' aldus Anna in Van Der Vorst Ziet Sterren. 'Mijn zusje en ik waren dan ook blij toen mijn ouders gingen scheiden, want er was veel drama en ellende.' Anna's vader, die zijn draai in Nederland nooit echt had kunnen vinden, keerde na de scheiding terug naar Iran. Inmiddels heeft Anna haar vader al tien jaar niet gezien.

Bellen

'Van mijn zusje moet ik hem soms ook bellen. En dan doe ik dat ook. Maar ik weet nooit wat ik hem moet vertellen, of waar we het over moeten hebben. Mijn vader weet niet eens precies wat ik allemaal doe. Dat vertel ik hem niet. Dat komt niet door onwil, maar door de afstand tussen ons. Ik weet oprecht niet waar ik moet beginnen als ik met hem praat. Ik vind het jammer hoe alles is gelopen in ons leven. Ik had zo graag gewild dat ik een normale band met mijn vader had.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 25 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders