Holland's Next Topmodel-presentatrice en vlogster Anna Nooshin vluchtte als zevenjarig meisje vanuit Iran naar Nederland. Hier is ze uitgegroeid tot een ware tv- en internetpersoonlijkheid. Maar achter haar immer stralende lach schuilt een groot verdriet.

Lees ook: Fred van Leer onthult of hij ontslagen is bij Holland's Next Top Model

Gevlucht

Anna Nooshin vluchtte in 1994 met haar familie naar Nederland, toen de situatie in geboorteland Iran niet veilig genoeg bleek te zijn. Na jarenlang in diverse asielzoekerscentra te hebben gewoond, van de Randstad tot Friesland, kreeg de Nooshin-familie uiteindelijk een woning in Aalsmeer aangeboden. Hoewel dat het begin had kunnen zijn van een lang en gelukkig gezinsleven, bleek dat niet het geval.

Veel drama

'Het ging gewoon niet lekker als gezin,' aldus Anna in Van Der Vorst Ziet Sterren. 'Mijn zusje en ik waren dan ook blij toen mijn ouders gingen scheiden, want er was veel drama en ellende.' Anna's vader, die zijn draai in Nederland nooit echt had kunnen vinden, keerde na de scheiding terug naar Iran. Inmiddels heeft Anna haar vader al tien jaar niet gezien.

Bellen

'Van mijn zusje moet ik hem soms ook bellen. En dan doe ik dat ook. Maar ik weet nooit wat ik hem moet vertellen, of waar we het over moeten hebben. Mijn vader weet niet eens precies wat ik allemaal doe. Dat vertel ik hem niet. Dat komt niet door onwil, maar door de afstand tussen ons. Ik weet oprecht niet waar ik moet beginnen als ik met hem praat. Ik vind het jammer hoe alles is gelopen in ons leven. Ik had zo graag gewild dat ik een normale band met mijn vader had.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 25 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders