Het nieuwe huis van Reinout en Daniëlle Oerlemans dreigt ten prooi te vallen aan de hevige natuurbrand bij Los Angeles. De familie is bang dat het misgaat, zegt Daniëlles moeder Sjenny in het AD.

'Naar omstandigheden gaat het met hen zelf goed. In hun huis zijn ze veilig. Dat is anders bij hun nieuwe huis in Bel Air', aldus Sjenny. Volgens haar heerst daar gevaar en is er paniek. 'Ze zijn al een tijdje bezig aan het toekomstige huis. Renoveren, verbouwen, inrichten. Ze zouden er over twee maanden in gaan, maar kunnen er nu niet bij. We hopen dat de wind snel gaat liggen, anders zijn ze heel bang dat het fout gaat.'

Geen risico

Reinout en Daniëlle wonen nu nog in een villa in de heuvels van Hollywood. Dat huis loopt voorlopig geen risico. In de afgelopen dagen hebben al tienduizenden Amerikanen hun spullen moeten pakken vanwege de brand. Onder hen zijn sterren als Lionel Richie, Lea Michele en Chelsea Handler.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders