Na haar scheiding van John Ewbank was Vivian Reijs jarenlang alleen met haar dochter Day. Alles veranderde toen zij haar grote liefde Dirk ontmoette en Vivian van één naar vier kinderen ging...  

Vivian Reijs (40) vormt met ondernemer Dirk Hoorn een samengesteld gezin met dochter Day (13) uit haar huwelijk met John Ewbank, haar twee ‘cadeau-kinderen’ Isabel (9) en Quirijn (7) uit de vorige relatie van Dirk én hun gezamenlijke zoontje James (1). Drie jaar na hun eerste ontmoeting, tijdens een benefietgala van het Emma Kinderziekenhuis, zijn Vivian en Dirk nog altijd stapelverliefd. Afgelopen maart gaven de twee elkaar het jawoord in een kerkje op een Oostenrijkse berg. ‘Het was heel emotioneel. Dirk moest wel even een traantje laten, de kindjes ook,’ zei Vivian na de ceremonie.

Niet zorgeloos

Maar hoe perfect Vivians leven nu ook is, helemaal zorgeloos is het allemaal niet verlopen. Vooral voor Vivians dochter Day veranderde er veel: na jarenlang alleen met haar moeder te zijn geweest (en de weekenden bij haar vader John, van wie Vivian in 2010 scheidde) ging ze ineens naar een groot gezin. Vivian: ‘Ik wist gewoon van Dirk: hij is de ware. Daarom ben ik met hem getrouwd en kreeg ik samen met hem een kindje. Je kunt echter nog zo verliefd zijn, de kinderen spelen natuurlijk de hoofdrol. Om dat in goede banen te leiden, is het belangrijk om aan de kids te blijven vragen waaraan zij behoefte hebben, en om hen erbij te blijven betrekken. We hebben het goed voor elkaar, maar een samengesteld gezin is wel hard werken. Wij hebben het geluk dat de kinderen elkaar allemaal leuk vinden, en dat Dirk en ik elkáárs kinderen leuk vinden. Maar dat neemt niet weg dat je moet blijven praten, en elkaar de ruimte moet geven. Het is belangrijk dat iedereen happy is. Bij ons thuis is het volle bak, en de komst van James is de kers op de taart. Hij is ook degene die iedereen met elkaar verbindt,’ aldus Vivian.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders