'7 year itch': Peter Jan Rens is onlangs door 'zijn' Virginia verlaten voor een andere vrouw. Om aan iedereen te laten zien dat ze helemaal voor vriendin Mandy gaat nam ze een pijnlijke beslissing.

Ze heeft de getatoëerde (ooit zo dierbare) letters PJR (op haar vinger) laten weglaseren.

Weg verleden

'Ik heb mijn tattoo zojuist weg laten laseren. Wat een heerlijk gevoel. #pijnisfijn #verledennietmeenaarhetheden', schrijft ze op social media. Een paar maanden geleden liet Virginia weten tot over haar oren verliefd te zijn geworden op iemand anders. Iets wat heel pijnlijk was om te vertellen aan Peter Jan, ondanks dat het al langere tijd niet lekker liep tussen 'meneer Kaktus' en zijn vrouw.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik heb mijn tattoo zojuist weg laten laseren wat een heerlijk gevoel.🤣 #pijnisfijn #verledennietmeenaarhetheden

Een bericht gedeeld door Virginia van Eck (@virginiaveck) op

Zware boodschap

'Ik moest hem vertellen dat ik stapelgek ben op Mandy (28). Het was voor ons beiden een zware boodschap om over te brengen. Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken', aldus Virginia.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Side by side 👩🏽‍🤝‍👩🏼 ~ Heart by heart 💞 @twinmom.mandy #liefde #Greece #goldenbeach

Een bericht gedeeld door Virginia van Eck (@virginiaveck) op

Maagverkleining

Nu gaat de ex van Peter Jan helemaal voor Mandy die ze ontmoette bij de groepsessies voorafgaand aan haar maagverkleining. 'Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap.' Virginia en Peter Jan waren zeven jaar bij elkaar en hebben samen twee dochters: Djeliesa en Djanina.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.