Virginia van Eck (28) had tot voor kort niet durven dromen dat ze maatje M zou hebben. Sinds de ex-vrouw van Peter Jan Rens (70) een maagverkleining heeft ondergaan, is haar leven compleet veranderd.

 

Virginia deelt een foto die ze voorheen niet zou plaatsen op Instagram: een foto waarop ze van top tot teen te zien is. Nu ze bijna zestig kilo lichter is, durft ze dat wel. De voormalig realityster is zoveel kilo's kwijtgeraakt door een maagverkleining, waar ze nog iedere dag blij mee is. Terwijl veel mensen zeiden dat ze de ingreep niet moest doen. 'Omdat er veel complicaties bij kwamen', legt ze uit. 'Tot de dag van vandaag heb ik nog nergens last van gehad dan alleen enorme vermoeidheid.'

Volhouden

Virginia voelt zich sinds de operatie een ander mens. 'Zoveel energie en ik voel mij 100x beter!' De kunst is nu om de nieuwe levensstijl vol te houden. 'Afkloppen en veel vitamines nemen!'

Article continues after the ad

Pijnlijke breuk

Na een relatie van zeven jaar was de koek op tussen Peter Jan Rens (70) en zijn vrouw Virginia (28). Samen hebben zij twee kinderen gekregen. Het huwelijk liep stuk doordat Virginia stapelgek is geworden op een ander: de blonde Mandy (29).

Nieuwe liefde

Virginia en Mandy leerden elkaar kennen bij de groepsessies die plaatsvonden voor hun gastric bypass-operaties. 'Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap. Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken,' aldus Virginia tegen De Telegraaf.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.