Nog geen dag na het aannemen van de nieuwe donorwet zegt Virginia Rens glashard ‘nee’. Zij heeft haar registratie zo veranderd dat zij niet als donor geregistreerd staat; ‘geen toestemming’ dus. En dat laat ze ook weten via Facebook.

Virginia’s volgers reageren verdeeld, maar ze krijgt nogal de wind van voren. Zo valt onder meer te lezen: “Ik hoop serieus dat jullie kind man vrouw oma opa of wat dan ook nooit wat nodig heeft ….dat je kindje nooit een waterkoker omver trekt en de inhoud over zich heen krijgt dat je op jonge leeftijd nooit een moeder of vader zult zijn die zijn of haar kinderen niet zou kunnen zien opgroeien omdat deze een slecht hart heeft….. denk toch na je hebt nog steeds een keus! Maar dan ook niet jammeren als je zelf een x aan de beurt bent ooit in een ziekenhuis geweest waar kleine kinderen verminkt zijn of op sterven liggen omdat er geen donororganen zijn? Ik hoop echt dat jullie nooit in die positie komen…”

Deze en andere reacties van dezelfde strekking kunnen rekenen op de vele ‘likes’. Virginia heeft zich nog niet in de discussie gemengd. Ze geeft trouwens ook geen toelichting op haar keuze.


Door: Show.nl | Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders