Virginia Rens is enorm geschrokken van de ziekenhuisopname van Barbie. De vrouw van Peter Jan Rens leeft enorm met haar mee. "Iedereen denkt dat het leuk is een openbaar leven maar het maakt je meer kapot dan dat je denkt."

Hart onder de riem

Virginia steekt Barbie een hart onder de riem via een Facebookbericht. "Ik begrijp dit als geen ander," laat de realityster weten. "Mensen zijn meer geïnteresseerd in de shit van een mens dan het goede welzijn." De vrouw van Peter Jan hoopt dat Barbie nu voor zichzelf kiest. "Ik kan er wel een heel verhaal bij zetten maar ik hoop voor haar zelf dat ze hier goed uit komt en dat ze voor haar eigen leven kiest."

Medeplichtig

De moeder van drie kinderen hoopt dat mensen inzien dat een negatieve opmerking meer kwaad doet dan gedacht. "Vergeet niet dat ook zij ziet wat je over haar schrijft en hoe je over haar denkt. En geloof mij dit doet echt iets met je het raakt je enorm. Denk na voordat je rare dingen roept of denkt want wat er nu is gebeurd zijn veel mensen van medeplichtig," aldus Virginia.

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders