Wat is je eerste herinnering aan eten? 
‘Dat mijn moeder altijd Egyptisch kookte. Met name dolma’s. Als het dan na een paar uur klaar was, bleef ik naar de keuken rennen om ze uit de pan te halen. Heerlijk. Helaas kan ik ze nog steeds niet zelf maken.’ 

Article continues after the ad

Wat vind je lekker en wat niet? 
‘Ik ben een biobak. Je kunt mij alles te eten geven. Elke smaak, elk gerecht. Sushi vind ik heerlijk, maar als ik lange tijd in Japan ben, verlang ik weer naar gekookte aardappels. Wat ik wel eet maar niet echt lekker vind, is erwtensoep.’

Wat geef je onverwachte visite te eten? 
‘Mijn koelkast en vriezer zitten altijd vol. Vaak zet ik dan iets met kip op tafel. Of zalm uit de oven. Geserveerd met tomaatjes en heerlijke kruiden.’ 

Dit artikel komt uit Story 51. Deze editie ligt nu in de winkel of lees 'm op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders