Wat is je eerste herinnering aan eten? 

‘Heel veel rijst. Ik ben opgegroeid in een Caribisch gezin 
en elke dag aten we rijst. In Nederland groei je op met 
aardappels, wij met rijst en kip. Nog steeds eet ik dat.’

Article continues after the ad

Wat vind je lekker en wat niet?

‘Ik houd niet van orgaanvlees. Wat ik heel lekker vind, 
zijn pasta’s en groentes als paprika’s en courgettes. Heerlijk! Natuurlijk altijd met een stukje vlees erbij. Ik ben geen 
moeilijke eter.’ 

Wat geef je onverwachte visite te eten?

‘Wat er in mijn koelkast ligt. Dat kan van alles zijn. Een 
favoriet gerecht van mij is een kippendij met rijst. Toch 
weer die rijst...’

Lees meer interviews in editie 41. Deze editie ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP