Wat is je eerste herinnering aan eten? 
‘Op zaterdag maakte mijn moeder altijd kip met rijst en groenten. Dat staat me nog heel erg bij. Dat gerecht hoorde ook echt bij de zaterdag.’ 

Article continues after the ad

Wat vind je lekker en wat niet? 
‘Bovenaan mijn lijstje staan de Indische- en Thaise keuken. Ik ben dol op rijsttafels. Vroeger at ik veel varkensvlees, maar dat doe ik 
al bijna twintig jaar niet meer.’ 

Wat geef je onverwachte visite te eten? 
‘Pasta met zalm. Het is een van de weinige gerechten die ik 
zelf goed kan maken en ik hoor vaak dat mijn gasten dit gerecht lekker vinden. Ik doe er meestal nog wat broccoli en een pepertje doorheen.’

Lees meer interviews in editie 37. Deze editie ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.  

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP