Wat is je eerste herinnering aan eten?

‘De macaroni van mijn moeder. Nog steeds maakt ze dat elke donderdagavond en dan eet ik bij haar.’

Article continues after the ad

Wat vind je lekker en wat niet? 

‘Ik ben een makkelijke eter. Hoewel ik geen fan ben van vis, vind ik mosselen echt heerlijk. Ook kun je mij blij maken met kipgerechten.’ 

Heb je een kookblunder? 

‘Ik houd van koken. Gemiddeld kook ik vier keer per week. Groentes en vlees. Maar er gaat natuurlijk weleens wat fout. Op een verjaardag liet ik de bitterballen veel te lang in de frituur zitten. Die waren dus uit elkaar geknald. Het was één grote smurrie.’ 

Lees meer interviews in editie 44. Deze editie ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.  

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP