Wat is je eerste herinnering aan eten?

‘Schmarrn, een Oostenrijks gerecht. Het lijkt een beetje op een pannenkoek, maar dan in stukjes. Dat vond ik heerlijk. Nog steeds trouwens.’

Article continues after the ad

Wat vind je lekker en wat niet?

‘Sushi. De Aziatische keuken heeft echt mijn voorkeur. Zeker als het een gerecht is met veel garnalen. Er is niets waar ik niet van houd. Ik eet alles.’

Wat geef je onverwachte visite te eten?

‘Wat er nog in de koelkast ligt. Van verschillende liflafjes kan ik lekkere dingen bereiden. Een tomaat, een uitje, verse kruiden, een stukje vlees... Het scheelt ook dat ik in mijn eentje ben. Ik kook altijd te veel en wat overblijft vries ik in.’

Wat is het meest vreemde dat je ooit hebt gegeten of aangeboden kreeg?

‘Een embryo van een eendenei. Ik heb een hapje genomen en daarna was ik er wel klaar mee.’

Met wie zou je nog een keer uit eten willen en waarom?

‘Met mijn kinderen. Als ik met ze uit eten wil of met wie dan ook, dan bel ik hen gewoon op. Ik vind het leuk om dan een lekker visje op het strand van Scheveningen te gaan eten.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 16 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.