Wat is je eerste herinnering aan eten? 

‘Dat mijn vader met de feestdagen kookte. Dat was echt bijzonder, want de rest van het jaar was hij veel van huis vanwege zijn werk als internationaal buschauffeur. Hij kon heerlijk koken.’ 

Article continues after the ad

Wat vind je lekker en wat niet?

‘Mijn favoriete gerecht is rauwe andijvie met spekjes. Ik ben een vleeseter. Dat is wel een dingetje, want mijn vrouw eet geen vlees. Maar voor mij en de kinderen bakt ze het gelukkig wel. Wat ik niet lekker vind, is kaas. Daar ben ik geen liefhebber van.’ 

Heb je een kookblunder?

‘Meestal kookt mijn vrouw, omdat zij dat beter kan. Mijn kookblunder is dat ik voor collega’s een keer macaroni gemaakt heb. Die had ik echt veel te lang laten koken. Ik kon alles weggooien.’ 

Lees meer interviews in editie 45. Deze editie ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.  

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP