Wat is je eerste herinnering aan eten? 

‘We hebben een traditioneel familiegerecht, dat kreeg ik als kind vaak en dat maak ik nog steeds: eerst een laag gehakt, daarna andijvie met daarop puree en dat alles in de oven. Dat geeft een heel lekkere smaak. En mijn moeder maakte altijd kaasfondue.’ 

Article continues after the ad

Wat vind je lekker en wat niet? 

‘Sashimi vind ik lekker, maar ik kan ook van een Hollandse stamppot genieten. Ik vind veel lekker. Als het maar afwisselend is. Met zoetigheid heb ik niets. Als kind snoepte ik al niet omdat ik het niet lekker vond.’ 

Wat geef je onverwachte visite te eten? 

‘Vaak kaasfondue. Dat heb ik niet altijd in huis, maar niemand vindt het erg als ik dan even snel boodschappen ga doen. Want ze vinden het heerlijk. Ik vind het leuk om te koken.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders