Wat is je eerste herinnering aan eten?
‘Ik was blij dat er eten op tafel stónd. Ik ben een kind van na de oorlog maar mijn moeder kookte in het weekend voor de hele week hetzelfde eten en op donderdag kwam dat je keel uit. Maar veel keus was er niet.’ 

Wat vind je lekker en wat niet?
‘Ik ben dol op snacks. Bitterballen, kroketten, patatjes. Maar ik houd ook van lekker eten. Ik kan genieten van luxe gerechten. Maar ook de Spaanse keuken (Frits heeft een huis op Mallorca – red.) zoals paella vind ik heerlijk. Datzelfde geldt voor oesters. Er is eigenlijk niets dat ik níet lekker vind.’  

Wat schotel je onverwachte gasten voor? 
‘Zelf kook ik nooit. Dat laat ik aan mijn vrouw over. Ik ga wel mee met boodschappen doen. We hebben altijd eten in huis. Onze vriezer zit vol, net als de ijskast. Familie en vrienden weten ook dat ze van harte welkom zijn om met ons mee te eten.’ 


Beeld: ANP

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders