Wat is je eerste herinnering aan eten? 
‘We aten altijd heel gezond vroeger, zoals zuurdesembrood en vegetarische gerechten. Dat vond ik niet zo leuk. Mijn broodje brak als je het dubbel vouwde, zo droog was het. Ik was dus superblij als ik tussen de middag bij vrienden mocht lunchen. Dan kreeg ik wit brood met hagelslag.’

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet? 
‘Ik lust echt alles. Vooral sushi, daar mag je me ‘s nachts voor wakker maken. Er is niets wat ik niet lust.’ 

Wat geef je onverwachte visite te eten? 
‘Ik heb niet veel in huis. Alleen het hoognodige om vreetbuien te voorkomen. Dus meestal maak ik een salade voor onverwachte visite en ik zet wat fruit met kwark op tafel.’

Wat is het meest vreemde dat je ooit hebt gegeten of aangeboden kreeg? 
‘Ik heb meegedaan aan Expeditie Robinson. Daar krabde ik schelpjes van de rotsen. Die kon ik dan uitzuigen.’

Met wie zou je nog een keer uit eten willen en waarom?
‘Ik zou weleens met een inspirerende zakenvrouw uit eten willen. Eentje die selfmade miljonair is en niet ouder dan veertig jaar. Ik ben continu bezig om meer te leren. Ik lees veel boeken, kijk het liefst documentaires en luister graag naar podcasts.’

Beeld: ANP

Dit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.