Wat is je eerste herinnering aan eten?

‘De geweldige kookkunsten van mijn moeder. Als je bij haar eet, is het alsof je in een viersterrenrestaurant zit. Ik moest ook altijd alles proeven. Wat ik echt niet lekker vond, hoefde ik niet te eten.’

Article continues after the ad

Wat vind je lekker en wat niet?

‘Ik hou niet van rauwe ui, die haal ik overal uit. En van oesters kan ik er maximaal twee op. Het lekkerste is de lasagne van mijn moeder. Die kan ik ook zelf maken.’

Wat geef je onverwachte visite te eten? 

‘Ik heb altijd iets in de koelkast of vriezer dat ik zo op tafel kan zetten, want ik maak altijd meer eten dan Pim en ik op kunnen. Fajita’s maak ik vaak, net als vegawraps.’

Lees meer interviews in editie 40. Deze editie ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.  

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP