Wat is je eerste herinnering aan eten?

‘Van mijn oma kreeg ik altijd Jambo met funchi. Een Antilliaanse soep die heel slijmerig is. Dat komt omdat de sappen uit cactussen komen. Heel veel mensen vinden het niet lekker, maar ik wel.’

Wat vind je lekker en wat niet?

‘Sushi vind ik heerlijk. Er zijn weinig gerechten die ik niet lekker vind. Zolang het goed bereid is, eet ik het. Een voor-beeld van wat ik niet eet als het niet goed bereid is, zijn spareribs. Bij spareribs moet het vlees echt van het bot afvallen, anders vind ik het niet lekker.’

Wat geef je onverwachte visite te eten?

‘Pasta met pesto, roomkaas en wat gebakken zalm. Dat is een snelle maaltijd die ik dan graag maak. Op zich houd ik van koken, maar ik heb het nu zo druk dat ik er geen tijd meer voor heb.’

Article continues after the ad

Wat is het meest vreemde dat je ooit hebt gegeten of aangeboden kreeg?

‘Bij de lancering van mijn onderbroekenlijn werden er lolly’s geserveerd met daarin een insect. Ik kreeg ze ook aangeboden, maar ik heb ze niet gegeten. Dat durfde ik toch niet.’ 

Met wie zou je nog een keer uit eten willen en waarom?

‘Met Linda de Mol. Ik bewonder haar enorm om haar creativiteit en ambitie. Ik heb ook veel ideeën en ben ambitieus, maar Linda weet alles ook uit te voeren. Daar zou ik graag met haar over willen praten.’ 

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.