Wat is je eerste herinnering aan eten?
‘De weekendmaaltijden. Op vrijdag aten we standaard macaroni, zaterdag was patatdag en op zondag werd er pizza gegeten. Daar verheugde ik me ook altijd op. Mijn ouders eten nog steeds zo op die dagen. Dus als ik trek heb in deze maaltijden, dan weet ik waar ik in het weekend moet zijn.’ 

Article continues after the ad

Wat vind je lekker en wat niet?
‘Ik houd niet van overheersende smaken zoals koriander. Alleen heel goede koks weten de juiste hoeveelheid te gebruiken. En ik mag graag een goed stuk vlees eten, medium rare gebakken. Heerlijk!’ 

Wat geef je onverwachte visite te eten? 
‘Dan bestel ik meestal sushi. En als mijn gasten daar niet van houden, maak ik een wokgerecht. Dat is snel klaar. Een stukje vlees, groentes, zoete saus en wat rijst erbij.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders