Dat een ongeluk in een klein hoekje zit, weet presentatrice Ellen DeGeneres. Toen de Amerikaanse talkshowhost afgelopen maandagavond thuis kwam, viel ze letterlijk met de deur in huis. Een klapper waarbij haar ringvinger uit de kom schoot, meldt E! News

Lees ook: Rafaëlla Paton zet moeder het ziekenhuis uit

Wijntje te veel?

Tijdens haar talkshow liet Ellen, die gewoon presenteerde ondanks haar 'gewonde' vinger, kijkers de röntgenfoto van haar hand zien. "Ik had al twee glazen wijn op toen ik aankwam bij huis. We kwamen thuis na een feestelijk etentje en waren bíjna bij de voordeur. Toen stapte ik verkeerd op de rand van een traptrede en viel voorover tegen de deur aan", vertelt Ellen aan haar gasten. 

Zuster, bedankt

Ellen's partner, actrice Portia de Rossi bracht haar direct naar het ziekenhuis. Hier bleek al gauw dat de vinger gelukkig niet gebroken was. "Grote dank aan het ziekenhuis UCLA. De mensen waren erg behulpzaam, maar vooral Tammy. Zij was de verpleegster die mij verzorgde", aldus Ellen.

Beeld: Sanoma. Bron: Twitter, E! News 

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders