Marthe ex Viktor Verhulst

Viktor Verhulst is openhartig over zijn relatiebreuk met K3-zangeres Marthe de Pillecyn in het Vlaamse programma Bedgeheimen. Met presentator James Cooke praat hij over zijn relatie met de zangeres en de scheiding van zijn ouders.

Vorige zomer liep de relatie tussen Viktor en Marte op de klippen. De zoon van Gert Verhulst biecht op dat hij hard moest huilen toen het uitging met Marthe. "Heel hard, samen." Er zijn natuurlijk ook momenten waarop hij haar mist, maar op dit moment is hij er niet aan toe om zijn leven met iemand te delen. "Daar worstel ik heel erg mee", aldus Viktor.

Article continues after the ad

Bindingsangst

Daarnaast heeft Viktor ook last van bindingsangst. "Ik word er niet gelukkig van om alleen te zijn, maar ik heb ook super veel angst om mij te binden. Ik wil mij nu op 24-jarige leeftijd niet binden aan iemand om daar kinderen mee te maken en er binnen tien jaar mee in de problemen te komen."

Scheiding

Viktor praat met James ook over de scheiding van zijn ouders, waar hij het erg moeilijk mee heeft gehad. "Als 9-jarige heb je niet goed door wat er gebeurt, maar het is op latere leeftijd dat ik mij schuldig voelde op de een of andere manier", vertelt hij. "Ik was er toen niet genoeg voor mijn moeder. Ik besefte toen niet hoeveel verdriet mijn moeder moet gehad hebben. Het voelt alsof ik daar ‘sorry’ voor moet zeggen."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders