Al vijftien jaar is Viktor Brand dolgelukkig met zijn grote liefde André Koelewijn. En wat hem betreft plakken ze daar nog heel veel jaren aan vast. ‘Wat wij samen hebben, wil ik nooit meer kwijt,’ zegt Viktor in LINDA.

Al vijftien jaar is Viktor Brand dolgelukkig met zijn grote liefde André Koelewijn. En wat hem betreft plakken ze daar nog heel veel jaren aan vast. ‘Wat wij samen hebben, wil ik nooit meer kwijt,’ zegt Viktor in LINDA. De presentator lijkt André dan ook de ideale man te vinden. ‘Hij is knap, zeer intelligent en heel rustig. Totaal tegenovergesteld van wat ik kan zijn. En hij is een echte man, dat vind ik heel aantrekkelijk. Ik houd van voetbal, tennis en Formule 1 – mannen die dat ook leuk vinden, zijn in de homowereld dun gezaaid.’

In LINDA. vertelt Viktor ook dat het maken van verre reizen voorkomt dat de sleur hun relatie binnensluipt. ‘Dan voel ik weer waarom wij bij elkaar zijn. Dat samen reizen vind ik echt rijkdom.’ De twee zijn daarna altijd weer dolblij om hun ‘kind’ – een Spaanse adoptiehond – te zien. ‘Tapas is inmiddels elf. Ik ben nu al bang voor het moment dat ze wegvalt. Dan ga ik een maand in mijn kussen liggen huilen. Die hond is belangrijker voor me dan heel veel andere dingen in het leven,’ aldus de presentator, die al plannen maakt voor later. ‘Op een berg in Spanje gaan wonen met 26 oude, zielige honden en intussen een klein bed & breakfast runnen. Dat is echt een serieus doel.’ Uiteraard samen met zijn André!

De presentator lijkt André dan ook de ideale man te vinden. ‘Hij is knap, zeer intelligent en heel rustig. Totaal tegenovergesteld van wat ik kan zijn. En hij is een echte man, dat vind ik heel aantrekkelijk. Ik houd van voetbal, tennis en Formule 1 – mannen die dat ook leuk vinden, zijn in de homowereld dun gezaaid.’ In LINDA. vertelt Viktor ook dat het maken van verre reizen voorkomt dat de sleur hun relatie binnensluipt. ‘Dan voel ik weer waarom wij bij elkaar zijn. Dat samen reizen vind ik echt rijkdom.’ De twee zijn daarna altijd weer dolblij om hun ‘kind’ – een Spaanse adoptiehond – te zien. ‘Tapas is inmiddels elf. Ik ben nu al bang voor het moment dat ze wegvalt. Dan ga ik een maand in mijn kussen liggen huilen. Die hond is belangrijker voor me dan heel veel andere dingen in het leven,’ aldus de presentator, die al plannen maakt voor later. ‘Op een berg in Spanje gaan wonen met 26 oude, zielige honden en intussen een klein bed & breakfast runnen. Dat is echt een serieus doel.’ Uiteraard samen met zijn André!

Article continues after the ad

DOOR JOËL POLLEMANS   FOTO PETER SMULDERS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.