‘Hij is mijn alles!’ Bobbi Eden laat er geen twijfel over bestaan dat ze smoorverliefd is op Mark Laurenz. Zó verliefd, dat ze haar huwelijksgeloften geregeld opnieuw aflegt. Bobbi vertelt.

Acht jaar geleden trouwde Bobbi met haar grote liefde in Las Vegas, en sindsdien heeft het koppel er een gewoonte van gemaakt hun huwelijksgeloften geregeld opnieuw af te leggen. Zo ook vorig jaar in Las Vegas. ‘Toen was ons zoontje Brandon er voor het eerst bij. Hij was toen bijna een jaar. Maar op elke foto staat hij met dikke tranen, want hij was enorm geschrokken van de Elvis Presley-imitator. Brandon was niet meer rustig te krijgen, nadat die man naast hem was gaan zitten. Dat gaan we dus nog een keer overdoen. Hij is nu wat ouder en zal er niet zo snel meer van schrikken. Volgend jaar, op 12 augustus, trouwen Mark en ik voor de vijfde keer. En dan kan Brandon hopelijk lachen om die man in dat witte pak. Mark en ik houden ervan om op die manier elkaar de liefde te verklaren.’

Tweede kindje

Lieten Bobbi en Mark eerder weten ook graag hun liefde te willen bekronen met een tweede kindje, daarover twijfelen ze nu. ‘Ik ben 39 en er zijn genoeg vrouwen die op deze leeftijd, en zelfs ouder, nog een kind hebben gekregen. Maar ik weet niet of dat voor mij is weggelegd. Ik zie er best tegenop. Niet zozeer tegen de bevalling, want ik weet dat er na mijn horrorbevalling van 33 uur nu een keizersnede zou komen. Maar ik heb toen ook een vreselijke zwangerschap gehad. Het merendeel van de tijd lag ik doodziek op bed. Dat heb ik er niet meer voor over. Voor nu heb ik dus het gevoel dat Brandon ons enige kind blijft. Maar je weet nooit hoe het leven loopt.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Eric van Tijn, een van de succesvolste muziekproducers van Nederland, zou musicalster Willemijn Verkaik naar het Eurovisie Songfestival willen sturen. Dat vertelde hij vrijdag in een interview op Radio 2.

'Ik zou het heel anders aanpakken dan ze het de laatste jaren doen', stelt Van Tijn. Zijn gedroomde kandidaat noemt hij Willemijn Verkaik, die internationaal doorbrak met haar rol als heks Elphaba in de musical Wicked. Verkaik stond recent in de Duitse versie van de musical Ghost, gebaseerd op de succesvolle film met Patrick Swayze en Demi Moore.

Pikante uitspraak

De uitspraak is pikant omdat Van Tijn samen met Cornald Maas in 2013 uit de vakjury van het Eurovisie Songfestival was gezet, omdat Avrotros-dj Daniël Dekker in een interview hun namen noemde. De namen van de vakjuryleden mogen niet openbaar worden, omdat zij dan in theorie zouden kunnen worden omgekocht. Dekker bood naderhand zijn excuses voor de fout aan.

15 Miljoen mensen

Verder vertelde Van Tijn in het interview dat hij de hit 15 Miljoen mensen, die hij samen met Jochem Fluitsma maakte, nu niet meer zou kunnen schrijven. Het lied stond in 1996 maandenlang hoog in de hitlijsten. 'Er vragen wel eens mensen of we niet een nieuwe versie moeten maken, ‘17 Miljoen mensen’. Maar ik weet niet meer of we dat zouden kunnen', bekent Van Tijn. 'Het lied beschreef Nederland hoe het toen was: veel liever, veel gemakkelijker dan nu. Er is veel veranderd, en niet alleen ten goede.'

Gele Hesjes

Dat de ‘Gele Hesjes’ het lied soms zingen, vindt de producent niet erg. 'Het staat die mensen vrij om terug te verlangen naar een tijd die niet meer is. Ik beschouw het wel als een compliment, ik snap wel dat het lied symbool staat voor een bepaald tijdsbeeld. Maar we hebben het lied nooit als politiek statement bedoeld; het is een beschrijvend lied.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP

Het jaar 2019 gaat goed van start voor Sylvia Geersen. Het model is namelijk weer verliefd en iedereen mag het weten! Op Instagram deelt ze volop kiekjes met haar nieuwe vlam.

Haar nieuwe liefde zou Jorge heten, maar verder laat Sylvia nog niet veel los over de man in kwestie. Boulevard weet te melden dat de tortelduifjes al zo'n twee maanden samen zijn. In een reeks foto's laat Geersen in ieder geval zien dat het serieus is, want ze schrijft 'my love' bij de verliefde plaatjes.

Stalker

Sylvia heeft het niet makkelijk gehad op liefdesgebied. Zo liet ze vorig jaar weten dat haar ex-man Rogelio haar niet alleen mishandeld heeft, maar haar ook serieus stalkte. 'Het ene moment krijg ik mailtjes hoe precious ik ben, dan weer dreigt hij in een filmpje mijn vriend te vermoorden. Wat ik vooral creepy vind aan de filmpjes, is de rustige manier waarop hij dat zegt. terwijl hij met een mes loopt. Het lijkt wel een horrorfilm', aldus Geersen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard, Show, Grazia | Beeld: Peter Smulders