Victoria Koblenko relatie

Of hij de perfecte man is, weet Victoria Koblenko niet. Maar voor haar is Evgeniy Levchenko in ieder geval de ideale match. Dat vertelt de 38-jarige actrice in De Telegraaf-bijlage Vrouw.

"Laat ik het zo zeggen: het is de ideale man voor mij op dit moment", antwoordt Victoria op de vraag of 'Lev' voor haar de perfecte man is. "Ik sta daar nu veel relaxter in dan vroeger. Vasthouden aan de zekerheid dat echte liefde voor het leven is, hoeft niet per se meer."

Article continues after the ad

'Mijn man begrijpt me niet'

Vanaf 3 november staat Victoria in het theater met haar komedie 'Mijn man begrijpt me niet'. Die titel slaat niet op haar situatie, vertelt ze, maar dat is ooit wel eens anders geweest. "Inmiddels liggen we voor het grootste gedeelte op één lijn. Dat was voordat we uit elkaar gingen, vijf jaar geleden, wel anders. Toen begrepen we elkaar in helemaal niks."

Relatietherapie

Na verschillende relatie-experts en coachingssessies, gaat het goed met het stel. Volgens Victoria moesten de twee hun 'communicatie opnieuw opbouwen'. "Dat was ontzettend hard werken, omdat we onze ego's aan de kant moesten zetten."

Victoria las veel relatieboeken en noemt het een "vaardigheid" om in een relatie tot elkaar te komen. Onmogelijk is het zeker niet, benadrukt de actrice. "Het is ons ook gelukt." Het stel heeft samen een zoontje van drie, Kiy.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.