Hoewel ze voor de geboorte van hun kind bang was dat de passie tussen haar en Evgeniy Levchenko zou verdwijnen, is Victoria Koblenko heel gelukkig met de nieuwe fase waar het stel nu doorheen gaat. "We maken elkaar nu van elkaars tederste kant mee. We zijn heel lief voor ons zoontje, maar ook voor elkaar. Het is nu op een andere manier lekker warm tussen ons", vertelt Victoria in een interview met het blad Viva.

Strak lichaam

Dat Victoria razendsnel na de bevalling weer strak in haar vel zat, had te maken met de liefdesscènes die ze moest opnemen voor de Russische film waarin ze een rol had. Met de hulp van een personal trainer zat ze zo weer op gewicht, al is ze daarna niet echt vaak meer in de sportschool te vinden geweest. "Eten is voor mij een te groot plezier. Maar Lev en ik houden wel van gezond eten, we appen elkaar de hele dag weetjes over voeding door. We passen echt heel erg goed bij elkaar."

Tuttige moeder

De actrice bekent ook dat ze weleens naar een helderziende geweest is om raad te vragen. "Ik wilde uit angst om mijn vrijheid te verliezen niet toegeven aan het onontkoombare: dat ik er stiekem klaar voor was om een gezin te stichten met iemand van wie ik houd. Ik was bang voor iets waarvoor ik nu zo dankbaar ben. Als we daarmee moeten concluderen dat ik een tuttige moeder ben geworden...so be it!"


Beeld: Peter Smulders | (ANP)

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders