Kersverse ouders Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko doen sinds de geboorte van hun zoontje Kiy geen oog dicht. Daarom hebben ze een slaapconsulent in de arm genomen. 

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko deelt naaktkiekje man

Professionele hulp

Kiy bezorgt de ouders slapeloze nachten. Daarom hebben ze professionele hulp gezocht. "Dan is het logisch dat je op een gegeven moment even niet weet wat je moet doen. Je zit toch met veel vragen, dus dan heb je gewoon iemand erbij nodig. We hebben al wat trucjes geleerd," vertelt Evgeniy aan Shownieuws. 

Onregelmatig leven

De ex-voetballer geeft toe dat het ook met henzelf te maken heeft. "We zijn beiden heel erg druk en dat merk je aan hem. Hij heeft geen regelmaat, dus hij wordt nog altijd regelmatig in de nacht wakker." Hij benadrukt dat de slaapproblemen van Kiy niet zo erg zijn als het klinkt. 

Beeld: Peter Smulders | Bron: Nu.nl

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP