Al langer gaan de geruchten de ronde dat er problemen zouden zijn in het huwelijk van David en Victoria Beckham. Zo zouden meerdere Britse journalisten verspreidden op Twitter dat de twee zouden gaan scheiden naar aanleiding van een overspelige David. Maar op social media laat Victoria zien dat alles nog koek en ei is tussen de twee. 

Zo deelde de 44-jarige modeontwerpster een foto van haar en zesjarige dochter Harper, waarbij ze schrijft: ‘Ochtendknuffels, kus, zoveel liefde. We houden van je en missen je, David Beckham.’ David is op het moment in Miami voor de start met zijn eigen voetbalteam.

Article continues after the ad

Huwelijksproblemen

Woordvoerders van het stel, dat inmiddels al negentien jaar getrouwd is, reageerden al snel op de geruchten en lieten weten dat er niets van klopt. Ook Victoria probeert op haar manier via social media de wereld duidelijk te maken dat er geen problemen zijn tussen haar en de ex-voetballer. David plaatste daarentegen een post waarbij hij de trouwkleding van hem en Victoria aanbiedt – niet omdat hij huwelijksproblemen zou hebben, maar om een goed doel te stuenen. De opbrengst gaat naar een fonds voor de slachtoffers bij de aanslag in Manchester tijdens het concert van Ariana Grande van vorig jaar.

 

Morning cuddles x So much love ?? We love and miss u @davidbeckham ????

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP