Het leven lacht Victor Reinier toe, met het succes van Flikken Maastricht en een fijn gezin. Maar hij heeft ook moeilijke momenten gekend. De acteur doet een boekje over zijn scheiding in 2007.

"Mijn leven is niet altijd een simpele glijbaan geweest, maar in dat geval had ik ook geen goede carrière gehad en was ik een saaie sodemieter geweest", zegt hij tegen het AD. "Je hebt hobbels in je leven nodig die je louteren en vormen en die je laten genieten van een zonnige dag als vandaag."

Scheiding

Een moeilijk moment was zijn scheiding in 2007. "Maar hoe we daar uit zijn gekomen, vind ik fantastisch. We zijn alle twee gelukkig, hebben allebei een fijne relatie nu", zegt Victor over zijn ex-vrouw die zelfs bij de première was van zijn meest recente theaterstuk Een goed mens. "Ik gun iedereen in een scheiding niet te vergeten dat het grootste gedeelte van de relatie fijn was. Dat het niet is gelukt, is voor beide partijen heel erg vervelend en verdrietig, want zo ben je er niet aan begonnen. Geef elkaar de ruimte en rust om verdrietig en boos te zijn, maar vergeet niet waar je vandaan kwam, wat het ooit was tussen jullie."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.
 

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)