Gordon en Connie Witteman hebben hun ruzie bijgelegd. Dat deden ze deze week tijdens de lampionnenactie voor KWF, waarbij bekende Nederlanders een lampion lieten branden voor een dierbare.

Gordon en Connie liggen al langere tijd overhoop met elkaar, maar zagen elkaar deze week weer in het Olympisch Stadion in Amsterdam voor de aftrap van de KWF-actie Nederland geeft licht. Beiden ontstaken een lampion voor een dierbare en plaatsten deze symbolisch in het hart als aftrap. Ter plekke kwamen ze met elkaar in gesprek over voor welke dierbare zij een lampion brandden. Gordon gaf Connie direct een grote knuffel en ze: 'We hebben natuurlijk een lange tijd gedoe gehad, maar laten we vanavond verzoenen en alles achter ons laten'.

Article continues after the ad

Lampion

Gordon liet op Instagram weten een lampion te ontsteken voor de man van zijn beste vriendin van zijn overleden moeder 'maar ook voor alle mensen die ik al moest verliezen door die vreselijke ziekte.' Connie reageert op zijn bericht: 'Fijn elkaar weer geknuffeld te hebben. Lieve kus.' Connie had verschillende namen op haar lampion genoteerd, van haar ex-man Hans en familieleden.

Andere BN'ers

Ook andere bekende Nederlanders waren aanwezig bij de aftrap, onder wie Giel Beelen, Winston Gerschtanowitz, Leonie ter Braak, Monic Hendrickx, Gijs Staverman en Maik de Boer. KWF roept mensen op om tijdens de donkere dagen tussen kerst en oud en nieuw een lampion te doneren voor een dierbare. Op zondag 29 december wordt er met deze duizenden lampionnen een groot hart gevormd in het Olympisch Stadion en wordt dit op symbolische wijze ontbrand. Dit moment wordt live uitgezonden op SBS6.

Bron & beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.