De kans dat Rachel Hazes alsnog haar grootste verjaardagscadeau van haar kinderen Roxeanne (27) en André (26) krijgt, is dankzij Holland zingt Hazes groter dan ooit: een verzoening tussen de twee lijkt nu eindelijk nabij!

Rachel heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag ziet dat haar kinderen zich verzoenen. Het zou haar mooiste verjaardagscadeau zijn geweest. Met André heeft Rachel zich, destijds op initiatief van zijn grote liefde Monique Westenberg, reeds verzoend en het is nu wachten op de volgende verzoening: die tussen André en zijn zus Roxeanne. En die hereniging lijkt dichterbij dan ooit!

Article continues after the ad

Dolenthousiast

Daar zijn intimi van de familie Hazes het over eens. Zeker nu André en Roxeanne opvallend lief over elkaar hebben gesproken. Na het eerste concert van Holland zingt Hazes, waar Roxeanne samen met haar overleden vader het lied Sorry ten gehore bracht, was André dolenthousiast over zijn zus. ‘Dat nummer van Rox en die ouwe, dat is wel kippenvel,’ vertelde hij aan Shownieuws. ‘Dat is heel mooi. Het maakt niet uit wat de mensen ervan vinden, maar dat je dat als ‘kind van’ kan doen is natuurlijk heel bijzonder. En het is iets wat je de rest van je leven bij je kan dragen.’ En bij RTL Boulevard zei hij over het duet van Rox en hun vader: ‘Dat vond ik serieus heel mooi. Maar dat vond ik al toen ik het hoorde op Spotify, toen dacht ik al: Dat heb je heel goed gedaan. Je had het natuurlijk ook zwaar kunnen verkloten.’

Eeuwig dankbaar

Dat André zo positief reageerde op haar optreden, vond Roxeanne enorm lief. In RTL Boulevard zei ze: ‘Maar het is ook zijn vader, dus ik snap wel dat dat voor hem ook iets kwetsbaars moet zijn. Het is echt een mooie avond.’ Over de ‘breuk’ zei ze verder: ‘Ik heb helemaal geen ruzie met mijn broertje. Wij gaan super professioneel met elkaar om.’ 

Het is voor het eerst in jaren dat de twee zo lovend over elkaar in de media praten. Dat geeft hoop. Wellicht geeft Monique Westenberg andermaal het laatste duwtje in de goede richting. Rachel zal Monique dan in elk geval eeuwig dankbaar blijven.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 11 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.