Rond Kerstmis worden er een weer een hele hoop specials uitgezonden op televisie. Heerlijke avondjes voor de buis hangen dus. We tipper er alvast eentje.

Yvon Jaspers keert voor een kerstspecial van Boer zoekt Vrouw terug naar boeren uit het laatste seizoen.

Article continues after the ad

Bij het vuurtje

De aflevering wordt op 25 december, op Eerste Kerstdag, uitgezonden. Dat heeft KRO-NCRV dinsdag bekendgemaakt.

'Wat zouden we allemaal graag deze kerst dichter bij elkaar zijn. Zorgeloos en vrij samen genieten bij een vuurtje of aan een lange tafel. Het enige dat we kunnen doen is ons richten op wat er nu wél kan', aldus Yvon.

Onder de boom

'Voor Boer zoekt Vrouw betekent dat dat we kunnen terugkijken op een bewogen jaar. We duiken weer even de logeerweken in toen van corona nog geen sprake was en kijken, weliswaar op afstand, samen onder de boom naar hoe het nu met onze boeren gaat.'

Babbelen met de boeren

De presentatrice kletst met de boeren wier zoektocht naar de liefde vorig seizoen op televisie te zien was. Ook de vijf deelnemers die niet genoeg brieven van vrouwen hadden gekregen en daarom online werden gevolgd, komen voorbij.

Milou en Bastiaan

Het koppel dat nog steeds samen is van het afgelopen seizoen: Milou en Bastiaan. Zij zullen uitgebreid hun verhaal doen en vertellen hoe het nu gaat en wat ze in de toekomst hopen.

Bron: ANP Beeld Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.