Ik Vertrek-kijkers konden begin dit jaar genieten van de avonturen van Emmy. Zij vertrok in haar eentje naar Frankrijk, om daar een nogal vervallen - en dan is dat nog zacht uitgedrukt - chateau op te knappen. Haar man Rutger wilde destijds niet mee: het was immers haar grote droom. Niet die van hem.

Fans kunnen opgelucht ademhalen, want Emmy zal gevolgd worden voor haar eigen serie bij Omroep Max. Destijds loste ze lekkages op door pannetjes onder het dak te zetten, want voor een complete renovatie was geen geld. Beetje bij beetje werkte de blondine aan haar droom en al die perikelen van de 'kasteelvrouw' zijn dus binnenkort te volgen.

Omroep Max 

Dat kondigt Omroep Max aan op Twitter. 'Ik vind het heel bijzonder dat ik dit mee mag maken', horen we Emmy zeggen. 'Geweldig dat ons avontuur verder gevolgd wordt door Omroep MAX. Het kasteel is nog lang niet af, maar het opknappen van het chateau is ontzettend leuk om te delen.'

De volgende Meiland?

En dat terwijl ze eerder nog een reallifesoap zoals die van de Meilandjes niet echt zag zitten. 'Martien is vrij uniek', verklaarde ze destijds. 'Er zijn natuurlijk veel overeenkomsten, hij begon ook met een chateau in Frankrijk. Ik ben wel heel blij met de positieve aandacht. Maar ik wil ook weer lekker klussen, want daar kom ik nu helemaal niet aan toe.'

Article continues after the ad

Eigen serie

Toch is de kogel nu door de kerk: Emmy krijgt haar eigen serie. Hoe het programma precies gaat heten en wanneer het te zien zal zijn, is nog niet bekend. Geen wijnen, wijnen, wijnen, maar twee emmertjes water halen? Of zal ze inmiddels genoeg geld hebben opgehaald om het dak te repareren? We gaan het allemaal zien bij Omroep Max.

Bron: AD | Beeld: AVROTROS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.