Veronica-dj Jeroen van Inkel heeft slecht nieuws naar buiten gebracht. Het duurt niet lang meer of hij draait geen plaatjes meer voor Radio Veronica, want zijn contract wordt niet verlengd.

Lees ook: Jeroen van Inkel spreekt voor het eerst over zijn hartaanval

Article continues after the ad

Radio-af

Aan De Telegraaf vertelt Jeroen hoe het zit. "Radio Veronica heeft begin dit jaar gekozen voor een nieuwe koers. Daardoor ben ik van de ochtend naar het weekend verhuisd; meestal is dat een teken aan de wand. En nu blijkt dan ook dat mijn contract niet wordt verlengd." En het schiet al op, want vanaf 1 september is het einde verhaal.

Speciale band

Ook vertelt Jeroen dat hij met Veronica een bijzondere band heeft. Daarom is het nogal wat dat hij na 34 jaar radiomaken nu op straat komt te staan. Vanwege gezondheidsproblemen is Jeroen al sinds april niet meer te horen op de radio en het is ook nog maar de vraag wat hij hierna gaat doen. Jeroen heeft de ambitie om nog vijf dagen per week aan het werk te gaan, dus wie weet hoor je hem op een andere zender.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders