Jada, het 2,5 jaar oude dochtertje van Chantal Bles en Robert Doornbos, is ernstig ziek. Er is een grote tumor met uitzaaiingen ontdekt bij het meisje. 'We zijn in een rollercoaster beland van chemotherapieën en operaties,' laat de styliste in een update over haar dochtertje weten.

Ernstig ziek

Vorige maand werd bekend dat het goed mis is met het dochtertje van de styliste en voormalig autocoureur. Het gezin maakte niet bekend wat er aan de hand is, maar nu geeft Chantal voor het eerst een update. 'Helaas zijn de geruchten waar en is ons kleine prinsesje Jada erg ziek,' laat ze weten via Instagram. 'Ongeveer 2 maanden geleden is er een grote tumor bij haar ontdekt met uitzaaiingen.' Volgens de styliste is Jada ondanks haar ziekte heel sterk en nog steeds vrolijk. 'Wat leren we veel van ons kleine bijzondere meisje!'. Jada wordt behandeld in het Prinses Máxima Centrum, een ziekenhuis dat gespecialiseerd is in kinderoncologie. 

Tweede kindje

Het is niet alleen verschrikkelijk dat hun kleine meid ziek is, Chantal is momenteel ook nog eens in verwachting van haar tweede kind. In februari maakte het stel bekend dat ze een jongetje verwachten.

 

Happy mama!!! ??❤️????❤️ #blessed #familytime #zoverliefd

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders