Albert Verlinde hoopt op een comeback op televisie. In de zomer van 2016 nam hij na vijftien jaar afscheid bij RTL Boulevard, om een nieuwe stap in zijn carrière te zetten. Maar nu mist hij 'zijn vak' als tv-maker.

'Het is een vak wat ik heb en ik heb de laatste tijd wel zoiets van: ik vind het raar om dat hele vak niet aan te spreken', zegt Verlinde in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. 'Ik zit nu bijvoorbeeld vaak bij Pauw en Jinek om iets te duiden. En dan denk ik: ja, dat kan ik en dit is mijn vak.' Verlinde sluit niet uit dat hij binnenkort weer op de buis verschijnt. 'RTL belt wel eens, John de Mol belt wel eens en de publieke omroep belt wel eens. Dus er gaat echt wel een moment komen dat ik weer iets ga doen op tv. Een jaar geleden zei ik echt nee. En nu weet ik het zo net nog niet. Nou dat zegt eigenlijk al genoeg.'

Voorlopig stort Verlinde zich, als algemeen directeur en producent, volledig op zijn werk bij Stage Entertainment. 'Op de avond voor mijn verjaardag mochten we bij The Lion King de miljoenste bezoeker verwelkomen. Dat vind ik echt ongelofelijk.'

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.


Beeld: Peter Smulders

Na een stormachtig huwelijk met Amanda Beekman, de moeder van zijn vier kinderen, en een knipperlichtrelatie met danseres Noi Pakon, geeft Martijn Krabbé in de lente van 2019 zijn grote liefde Deborah Wietzes het jawoord. In gesprek met Story blikt Martijn vooruit op hun huwelijk.

Voor Martijn Krabbé voelt het nog altijd onwerkelijk dat Deborah Wietzes afgelopen zomer voor zijn charmes viel. De populaire RTL-presentator maakte in mei zijn relatiebreuk met danseres Noi Pakon – met wie hij een knipperlicht-relatie van drie jaar had – bekend, en werd vanaf dat moment steeds vaker in gezelschap van Deborah gesignaleerd. Uiteindelijk besloot Martijn in augustus zijn liefde voor Deborah van de daken te schreeuwen en plaatste hij op zijn Instagram-pagina een liefdevolle foto van hun samen. Dat Martijn nu samen is met Deborah, is voor een groot deel te danken aan zijn kinderen Bickel (18), Michelle (14), Jasmijn (12) en Achilles (10). 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl