Met veel plezier verzorgt Jan Smit sinds 2011 het commentaar bij het Eurovisiesongfestival. Maar als het aan voormalig Songfestivalwinnares Getty Kaspers ligt, legt Jan die taak zo snel mogelijk neer. 

Teach-In-zangeres Getty Kaspers won in 1975 met het iconische nummer Ding-a-dong het Eurovisiesongfestival. De inmiddels 70-jarige Getty volgt het liedjesfestijn nog elk jaar met veel plezier, al ergert ze zich groen en geel aan de Volendamse host Jan Smit. Als het aan Getty ligt, stopt Jan dan ook zo snel mogelijk met zijn taak als songfestivaldeskundige en -commentator. ‘Ik weet niet in hoeverre Jan Smit iets van het Songfestival af weet. Hij vindt een liedje mooi, of niet. Daar blijft het bij. Hij uit zich niet zoals Cornald Maas. Cornald is Mister Songfestival. Die is onvervangbaar. Maar Jan...’ Hoewel Getty zelf niet op een centrale rol binnen het Songfestival zit te wachten, had ze er in 2015 stiekem wel op gerekend dat zij de puntentelling namens ons land mocht voorlezen. ‘Het festijn werd toen in Wenen gehouden. Ik kom oorspronkelijk uit Oostenrijk en was de laatste Nederlandse winnaar van het Songfestival, dus dat zou fantastisch zijn geweest. Maar helaas: ze kozen voor Edsilia Rombley, de schoonzus van onze toenmalige inzending Trijntje Oosterhuis. Ze wilden het binnen het clubje houden, denk ik.’ 

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story editie 18. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl