Het programma Veronica Inside heeft woensdag acteur Ferry Doedens thuis opgezocht. Dit gebeurde ondanks het nadrukkelijke verzoek van Doedens aan de media om hem na een aantal roerige dagen met rust te laten.

De acteur kwam in opspraak nadat was gebleken dat hij promiscue filmpjes en foto's van zichzelf verspreidt via een betaalsite. Ook verbrak zijn management na lange tijd de samenwerking.

Article continues after the ad

In het programma Veronica Inside was woensdag te horen hoe verslaggever Dennis Schouten aanbelde op het privé-adres van de acteur in Amsterdam. Naar eigen zeggen wilde Schouten hem een badjas brengen. De verslaggever zei niet tegen Doedens dat hij live een radio-item aan het maken was.

Pakketbezorger

Schouten gaf zich uit als pakketbezorger en wist op die manier binnen te komen in het appartementencomplex waar de oud-GTST-hunk woont. Ondanks het verzoek van Doedens het pakket beneden neer te zetten, liep de Veronica Inside-medewerker naar boven naar de voordeur van het huis van de acteur. Doedens liet hem vervolgens niet binnen.

Talpa Radio laat woensdagmiddag weten geen reactie op het item te willen geven.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.