Veronica Inside- en PowNed-verslaggever Dennis Schouten heeft een traumatische jeugd gehad. ‘Ik ben mishandeld door mijn moeder,’ vertelt hij aan Story. 

PowNed-verslaggever Dennis Schouten is tegenwoordig twee-wekelijks te zien in Veronica Inside, de opvolger van RTL’s Voetbal Inside. De 23-jarige Twentenaar interviewt op zijn kenmerkende, brutale wijze diverse mensen afkomstig uit de voetballerij, waarna die reportages in de uitzending te zien zijn. Geheel volgens de filosofie van het programma, waarin Wilfred en zijn vaste tafelgenoten René van der Gijp en Johan Derksen over alles en iedereen een mening hebben, draait ook Dennis niet om de hete brij heen.

Article continues after the ad

Mishandeld

Ook niet buiten het zicht van de camera’s, zoals bleek toen Story hem onlangs sprak over zijn traumatische jeugd. ‘Ik ben vroeger ernstig mishandeld door mijn moeder,’ vertelt Dennis. ‘Toen ik nog op de basisschool zat, was ze van mening dat ik een psychische beperking had. De ene keer vond ze dat ik ADHD had, de andere keer was het autisme. Om die reden nam ze me mee naar diverse psychiaters om haar gelijk te halen. Nadat zes psychiaters haar vertelden dat er niets geks met me aan de hand was, lukte het haar om de zevende psychiater waar ze me mee naartoe nam, mij licht autistisch te laten verklaren.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 34 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte