Er was een tijd dat André Hazes nauwelijks oog had voor zijn gezin. Zijn carrière en lol maken stonden op nummer één. Maar de zanger heeft zijn leven omgegooid en ziet nu in wat écht belangrijk is. 

Een paar maanden geleden was de kans klein dat André op zondagmiddag op een terras zat met zijn vriendin Monique en hun zoontje André junior, zónder alcohol. Maar tegenwoordig geniet hij daar met volle teugen van. 'Wat zijn we uit he!', schrijft de zanger bij de foto. Een goede vriend van hem reageert: 'This is it, en jij weet t.'

Gebeterd leven

Na een roerige periode is het leven van André is rustiger vaarwater gekomen. Hij heeft zijn levensstijl omgegooid door gezond te eten en veel te sporten. Maar daarnaast is hij ook bezig om alles in zijn hoofd een plekje te geven, meldt de zanger op Instagram. 'Hierdoor voel ik me elke dag fitter, wordt mijn relatie beter en daardoor voel ik mij gelukkiger en sterker dan ooit.' De zanger beschouwt de opmerking dat hij de laatste tijd anders uit zijn ogen kijkt als het fijnste compliment dat hij kan krijgen. De zanger is actief bezig om zijn leven op orde te krijgen, zowel fysiek als mentaal. 

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.