Je kunt wel stellen dat Sandra Masmeijer kapot is sinds ze via de media (!) moest vernemen dat haar huwelijk van 27 jaar ten einde was. En niet alleen kondigde Frank zijn scheiding en plein public aan, hij bleek er ook nog eens minnaressen op na te houden. De ouders van Sandra en een goede vriendin maken zich ernstige zorgen...

Lees ook: Frank Masmeijer bekent: is hij nog samen met Sandra of niet?

Vernederend

'Mijn hart bloedt', vertelt Hans Birsak, de vader van Sandra, aan Story. 'Ik vind het ontluisterend wat Sandra en de kleinkinderen Michelle en Charlotte moeten meemaken. Dat heeft mijn dochter niet verdiend na alles wat ze voor hem heeft gedaan.' Laten we niet vergeten dat Sandra altijd achter Frank stond sinds hij van zijn bed werd gelicht en achter de tralies verdween omdat hij verdacht werd van cocaïnesmokkel. Nu is het dezelfde vrouw die publiekelijk bedrogen en tot op het bot vernederd wordt.

Scheiding

Ondanks Sandra's grote verdriet heeft ze ingestemd met Frank's grote wens om de scheiding zo snel mogelijk rond te maken. Ze heeft zelfs haar meisjesnaam Birsak aangenomen, maar de pijn blijft van haar gezicht af te lezen. Ze vertelt dat ze voorlopig rust wil en niet op de zaak van Frank ingaat, omdat het haar dochters intens veel verdriet doet. Hans: 'Als Sandra's vader hoop ik dat we deze vernederende situatie snel achter ons kunnen laten en onze goedlachse, fantastische dochter weer terugkrijgen.'

Lees het hele interview in Story. Editie 21 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Als je ruimte tekort komt, kun je twee dingen doen: verhuizen of... het huis van de buren erbij kopen, zoals modekoningin Nikkie Plessen heeft gedaan! 

‘Nikkie en Ruben hebben het huis naast hen gekocht,’ aldus onze bron. ‘Het is de bedoeling dat ze dat pand gaan verbouwen, waarna ze hun huidige woning uiteindelijk waarschijnlijk zullen verkopen.’ Het is voor Nikkie belangrijk om in haar geliefde buurtje in Amsterdam-Zuid te blijven wonen – het Vondelpark, waar haar kinderen Jolie (8) en Alain (3) heerlijk kunnen ravotten, zit om de hoek en datzelfde geldt voor haar eigen kledingzaak. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Tien jaar geleden kwam er abrupt een einde aan de tv-carrière van Christine van der Horst. Op een comeback hoeven fans van haar talkshow Nachtsuite echt niet te rekenen. De voormalig presentatrice mijdt de schijnwerpers en dat heeft een droevige reden.

Fans vragen zich af waar ze is gebleven. Christine staat bekend als een vrouw van de wereld. In het verleden woonde ze onder meer in Canada en de Verenigde Staten. Er werd gedacht dat ze een nieuw bestaan had opgebouwd in het buitenland, maar dat blijkt niet het geval. De gewezen belspeldiva woont nog altijd in haar geboorteplaats Zaandam, ontdekte Story. Daar verblijft ze in de woning die ze in 1999 kocht voor € 186.050. Tegenover Story verklaart Christine waarom we haar nooit meer zien: ‘Ik doe niets meer in tv-land. Het was een heel fijne periode in mijn leven, maar die ligt achter mij.’ De reden voor haar teruggetrokken bestaan is een verdrietige. ‘Nog niet zo lang geleden is mijn moeder overleden. Ik wil graag de privacy hebben om dat een plek te geven.’ Het moet een klap zijn voor Christine, die een bijzondere band had met haar moeder. Zo bijzonder dat zij vrijwel altijd samenwoonden. ‘Het was niet zozeer een bewuste keuze om mijn moeder in huis te nemen. Ze is gewoon nooit weggegaan.’ Uiteindelijk verliet de moeder van Christine toch het huis van haar dochter. ‘Mijn moeder is de enige vrouw die pas op haar 81e op zichzelf is gaan wonen,’ vertelde Christine daarover in het programma MAX & Martine.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Marcel Hemelrijk (ANP)