Diverse juicekanalen berichtten dat Lil' Kleine, die momenteel in Thailand verblijft om te werken aan zichzelf, een nieuwe liefde in zijn leven zou hebben. De rapper heeft niets van zich laten horen maar zijn vermeende 'nieuwe vriendin' trekt wel haar mond open na de berichtgeving. 

Het zou gaan om Robin Ruth, woonachtig in Amsterdam, maar ook best vaak in verre oorden zoals Dubai en Israël te vinden. Ondanks dat de rapper daar ook vaak heen vliegt, heeft Robin verder niets te maken met Lil' Kleine. Dat meldt ze vandaag op Instagram.

Begrafenis 

'Weet niet goed wat mij overkomt', begint Robin haar verhaal. 'Ik ben deze week in Israël voor de begrafenis van mij opa. In shock van de reacties en vele roddels.'

Betrouwbare bronnen ver te zoeken

Ze vervolgt: 'Bij deze, ik ben niet met Jorik, verre weg van dat.' Ook haalt ze uit naar de juicekanalen die dit nieuws de wereld in hebben geslingerd. 'Betrouwbare bronnen zijn ver te zoeken, helaas en erg jammer vooral op dit moment.' 

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de post.

Relatie verbroken 

Begin april werd duidelijk dat de relatie van Lil' Kleine en Jaimie Vaes was verbroken. Jaimie Vaes heeft 'met enige scepsis' het excuusfilmpje van haar ex-vriend Lil Kleine bekeken. Ze vindt het jammer dat hij niet rechtstreeks spijt aan haar heeft betuigd maar dat aan 'heel veel mensen' deed, staat in een verklaring van Vaes' advocaat Kim Beumer die Privé TV van De Telegraaf in handen heeft. 'De verontschuldigingen die hij uit voor de pijn en de kwetsuren die hij heeft veroorzaakt zijn gericht aan ‘heel veel mensen’, maar niet aan degenen aan wie deze spijtbetuiging het meest recht zou doen, namelijk aan het adres van cliënte en der partijen minderjarige zoon', stelt Beumer.

Bron: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.