Nieuwe ontwikkelingen in Barbie-gate. Michael van der Plas lijkt zijn hart te hebben verloren aan Kimberley, die hij in zijn eigen kroeg in Spanje heeft leren kennen. Zijn vermeende nieuwe liefde spreekt voor het eerst over de geruchten en onthult de échte waarheid. 

Lees ook: Emotionele Michael zingt nummer voor zijn kinderen

Bemiddelaar 

Michael en zijn vermeende nieuwe liefde kennen elkaar maar net. Ze leerden elkaar vorige week kennen in een kroeg in Spanje. Samen vlogen ze terug naar Nederland. Klinkt als een vakantieliefde, maar de vork zit toch anders in de steel volgens Kimberley. Zij is naar eigen zeggen degene die heeft bemiddeld tussen de twee. 

Article continues after the ad

Relatie

Samantha, die nu een relatie heeft met Rolf, lijkt Kimberley nu in de armen van Michael te drijven. De vermeende vriendin van Michael onthult dat Samantha graag wil dat ze een relatie met hem begint. "Ze zei, 'Ik heb een heel goed gevoel bij jou. Ik zie liever jou dan een ander meisje. Je moet iets met hem nemen'", zegt Kimberley. Helaas voor Samantha is er volgens Kimberley geen sprake van een relatie. 

Geen stunt

Op de geruchten dat de nieuwe liefdes een spannende verhaallijn zijn voor een real life soap heeft Kimberley ook een duidelijk antwoord. "Ik weet niet waar ze het over hebben, maar er is geen real life soap." Volgens de zonnebankmedewerkster is de nieuwe relatie van Samantha geen stunt. "Rolf en Samantha zijn hartstikke gek op elkaar," aldus Kimberley.