Nu Johnny de Mol met zijn vriendin Anouk gaat trouwen en ze een kind verwachten, wordt de 35-jarige blondine in hun woonplaats Blaricum de ‘first lady’ van het Gooi: ze veroverde een van onze aardigste én succesvolste tv-sterren, resideert in een droomvilla en haar gezin zal zich nooit financiële zorgen hoeven te maken. 

Meervoudig miljardair

Dat hij nu in het Gooi woont en zijn eigen gezin met Anouk en stiefdochter Kiki uitbreidt, maakt zijn aanstaande vrouw met recht de ‘first lady’ van het Gooi! Als enige erfgenaam van een meervoudig miljardair is Johnny, zonder daarvoor in een directiezetel te hoeven zitten, op termijn een van de rijkste, machtigste mannen in de mediawereld. Zijn kind met Anouk, en wellicht volgen er meer, zal zich nooit zorgen over zijn of haar toekomst hoeven te maken. Datzelfde geldt eveneens voor Anouk. En ook haar dochter Kiki (4) zal door Johnny, immers een man met een groot hart, met grenzeloze zorgzaamheid omringd worden. Waar zijn vaders grote liefde en steun en toeverlaat Els het tot nu toe zonder trouwring moet doen, draagt Anouk dat liefdessymbool straks wél om haar vinger. Het maakt haar tot de meest benijde vrouw in het roddelgrage Gooi.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 41 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders