Nu Johnny de Mol met zijn vriendin Anouk gaat trouwen en ze een kind verwachten, wordt de 35-jarige blondine in hun woonplaats Blaricum de ‘first lady’ van het Gooi: ze veroverde een van onze aardigste én succesvolste tv-sterren, resideert in een droomvilla en haar gezin zal zich nooit financiële zorgen hoeven te maken. 

Meervoudig miljardair

Dat hij nu in het Gooi woont en zijn eigen gezin met Anouk en stiefdochter Kiki uitbreidt, maakt zijn aanstaande vrouw met recht de ‘first lady’ van het Gooi! Als enige erfgenaam van een meervoudig miljardair is Johnny, zonder daarvoor in een directiezetel te hoeven zitten, op termijn een van de rijkste, machtigste mannen in de mediawereld. Zijn kind met Anouk, en wellicht volgen er meer, zal zich nooit zorgen over zijn of haar toekomst hoeven te maken. Datzelfde geldt eveneens voor Anouk. En ook haar dochter Kiki (4) zal door Johnny, immers een man met een groot hart, met grenzeloze zorgzaamheid omringd worden. Waar zijn vaders grote liefde en steun en toeverlaat Els het tot nu toe zonder trouwring moet doen, draagt Anouk dat liefdessymbool straks wél om haar vinger. Het maakt haar tot de meest benijde vrouw in het roddelgrage Gooi.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 41 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders