Hoewel Roxeanne Hazes onlangs haar wens uitsprak in april te willen trouwen in Las Vegas, steekt haar verloofde Erik Zwennes daar nu een stokje voor. Aan Story vertelt hij waarom.

Toen Fender nog niet geboren was, werd Roxeanne al door Erik ten huwelijk gevraagd. Intussen zijn de twee alweer twee jaar verloofd, maar is er nog altijd geen definitieve huwelijksdatum gepland. ‘Zoals we er nu over denken, willen we naar Las Vegas. Een van onze lievelingsbands geeft daar in april een afscheidsconcert en we vinden het een goed idee om dat te combineren,’ vertelde Roxeanne onlangs aan Story over haar huwelijksplan. ‘Eerst trouwen in zo’n kapelletje met een foute Elvis Presley en een Marilyn Monroe om daarna naar het concert te gaan.’ Maar na hun huwelijk al een paar keer te hebben uitgesteld, lijkt ook april te vroeg te komen voor het stel.

Article continues after the ad

Uitstellen

Want, zegt Erik nu: ‘Door Fender is ons huwelijk naar de achtergrond verdwenen. Wanneer Fender wat ouder is zullen we weer eens over een bruiloft gaan nadenken. We hebben geen haast.’ Mochten Roxeanne en Erik ooit gaan trouwen, dan gebeurt dat hoogstwaarschijnlijk zonder de aanwezigheid van haar broertje André. Met hem heeft Roxeanne immers al jarenlang geen contact meer en de kans op een verzoening lijkt nihil. ‘Ik speel daar geen rol in,’ vertelt Erik diplomatiek. ‘Sinds ik met Roxeanne samen ben hebben die twee al geen contact. Of het nog goed kan komen? Je weet nooit wat de toekomst brengt.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 8 ligt nu in de winkel of lees verder via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders