De kleine van Lil' Kleine en Jaimie Vaes werd pas begin vorige maand geboren, maar zijn verloofde is nu alweer helemaal terug in shape. Of tenminste, dat doet haar Instagram wel vermoeden.

Jaimie deelt namelijk een foto van haar strakke buik met daarop een kers en schrijft: 'C A L O R.' Ook in haar Instagram Stories straalt de presentatrice alweer volledig afgetraind in bikini. Wij doen het haar niet na.

Article continues after the ad

Eén uur per dag

Jorik zou slechts één uur per dag doorbrengen met zijn zoontje Lío, zo vertelde hij eerder. 'Dan lig ik op de bank en geef ik hem een flesje. Dus ik kijk er naar uit dat hij iets ouder wordt. Het is leuk als ik thuiskom, maar er is niet veel spectaculairs aan.' Hij vindt de opvoeding dan ook vooral de taak van Jaimie. 'Hij slaapt en hij eet, en het is aan haar om daaraan te voldoen.'

Trouwen

Jorik en Jaimie zijn al samen sinds 2017 en laten ons via social media vaak zien hoe verliefd ze zijn op elkaar. Vorig jaar augustus vroeg Lil' Kleine zijn vriendin ten huwelijk. De twee waren samen in Ibiza, waar de rapper tijdens het verjaardagsfeestje van Vaes op één knie ging.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: Instagram, Peter Smulders