Daley Blind is officieus landskampioen met zijn voetbalclub Ajax, maar niet alleen op het veld heeft hij succes. De voetballer stapt deze zomer in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Candy-Rae Fleur. Maar voor het zover is, zet zijn verloofde de bloemetjes flink buiten.

De mooie Candy-Rae werd verrast met een vrijgezellenfeest. En ook daar speelde Ajax een grote rol. De bachelorette vond plaats bij de Johan Cruijff ArenA, en ze ging alvast op zoek voor een nieuwe mascotte voor het nieuwe seizoen. 'Ik denk dat ik hem heb gevonden!', grapt ze op Instagram.

Article continues after the ad

Aanzoek

In juni van dit jaar berichtten Oranjevedette Daley en zijn mooie vriendin Candy-Rae op social media over een aanstaand huwelijk. In Story vertelt de aanstaande bruid voor het eerst over de bruiloftsplannen. ‘We gaan volgende zomer trouwen,’ vertelt Candy-Rae. ‘Daley heeft me op vakantie gevraagd en had voor de gelegenheid enorm uitgepakt. En echt waar: ik had het helemaal niet zien aankomen! Ik was zo verrast dat ik wel tien keer ja heb gezegd. En ja, voor mij is trouwen iets waar ik als meisje al van droomde. Maar geldt dat stiekem niet voor elke vrouw?’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders