Wie Estelle Cruijff (41) een halfjaar geleden had verteld dat ze tot over haar oren verliefd het nieuwe jaar in zou gaan, was door de mooie glamourvrouw vermoedelijk voor gek verklaard. Dit is Morad, de man die jaar weer vlinders in haar buik geeft!
 

Intense gevoelens

Enkele weken kon terug kon Story het vrolijke nieuws naar buiten brengen dat Estelle Cruijff het geluk in de liefde eindelijk weer heeft gevonden... bij zakenman Morad. En hoe! In een eerste, korte reactie liet de glamourvrouw weten al heel lang niet meer zulke intense gevoelens te hebben gekend en deze exclusieve Story-foto’s van Estelle en haar lover bevestigen dat verhaal dubbel en dwars! De twee ontmoetten elkaar tijdens een dinertje bij gemeenschappelijke vrienden, waar beide vrijgezellen ‘toevallig’ naast elkaar aan tafel belandden.

Article continues after the ad

Geheimzinnig

Uiteindelijk het begin van iets moois, want niet veel later togen ze voor een onvervalst lang liefdesweekend naar Parijs. Op dat moment nog in het diepste geheim maar op social media werd via verborgen aanwijzingen van Morad bevestigd wat Story-bronnen al hadden gemeld. Bij een filmpje van Morad waarop eerst lange tijd niets anders in beeld was dan een hotelbed bleek het venijn in de staart te zitten: in de laatste paar seconden schoot ineens Estelle voorbij, gehuld in niets anders dan een badjas! Die geheimzinnige manier van doen is voor de twee intussen iets uit het verleden. Als het aan Estelle en Morad ligt, mag nu iedereen weten hoe gelukkig ze samen zijn! Gewillig poseerden ze voor de camera van Story-fotograaf Edwin Smulders. En hoeveel er ook mag zijn veranderd in de loop der tijd: nog altijd zegt een enkel beeld vaak meer dan duizend woorden. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 1 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.