Met hun zilveren huwelijk in het vooruitzicht is de liefde tussen Martine Bijl en Berend Boudewijn nog lang niet bekoeld. Dat bleek zeker de afgelopen tijd, waarin Martine vocht voor haar herstel na een zware hersenbloeding. De oud-quizmaster week geen moment van haar zijde. Kiest Martine nu definitief voor een leven buiten de schijnwerpers? 

Lees ook: Boer Geert neemt afscheid van Geertje

More content below the advertising

Martine terug in Heel Holland Bakt?

Of de presentatrice (69) nog terugkeert in Heel Holland Bakt weet alleen de zijzelf. Anderhalve maand geleden liet Martine weten dat ze in de komende serie van het bakprogramma nog niet te zien zal zijn. De twaalf opnamedagen die aanstaande zomer staan gepland, vindt ze nog te zwaar. Daarom zal André van Duin ook dit seizoen haar plaats weer innemen. 

Hersenbloeding

De zware hersenbloeding die haar anderhalf jaar geleden trof, zou zoveel impact op haar leven hebben gehad, dat ze overweegt om nu helemaal voor haar privé leven met echtgenoot Berend Boudewijn (81) te kiezen. Door de hersenbloeding was Martine haar spraak- en coördinatievermogen kwijt, en het was nog maar de vraag of ze ooit weer zelfstandig zou kunnen lopen. Haar man Berend week geen seconde van haar zijde. 

Geluk hangt aan een flinterdunne draad

Inmiddels schijnt de zon weer een beetje voor het koppel. Meer dan ooit hebben ze ontdekt hoe belangrijk ze voor elkaar zijn en hoe hun geluk aan een flinterdunne zijden draad hangt. Waarom Martine nog geen streep onder haar carrière heeft gezet? Lees het in de Story

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story